Stofgardiner

I 0’erne og starten af 10’erne skulle vores boligindretning være ren og minimalistisk, hvilket også betød, at gardinløsningerne blev enkelte og nærmest usynlige.
Men de dage er ovre og heldigvis har tendensen i noget tid været mere maksimalistisk, hvorfor stofgardiner virkelig er kommet tilbage i vores bolig.

Mulighederne er mange og afhængig af tekstil og måden hvorpå gardinet bliver syet, kan man opnå alt fra et stilrent, enkelt og minimalistisk udtryk til en voluminøs, dekorativ og eklektisk stil. De fleste ønsker stofgardiner syet med wavebånd grundet det enkelte udtryk, som wavegardiner udstråler.

Stofgardiner kan også sys med bla alm rynkebånd, blyantfold bånd, bånd med faste læg eller o-læg, bånd med forskellige slags løbegang eller kouser ringe – hvert bånd med sit eget look og udtryk.

Fælles for alle er at de oftest vælges fra loft til gulv for underbygge højden i et rum.
Nogle ønsker gardiner der svæver let over gulvet mens andre ønsker, at de skal flyde på gulvet. Og afslutningen mod gulvet kan laves på flere måder men oftest vælges overlock med vægtbånd eller oplæg.

Gardintekstiler fås i alle tæthedsgrader.

Gratis opmåling

Farve rådgivning

Gratis Rådgivning

Gratis tilbud

Kontakt os for en pris på

EBERHART FURNITURE